Ollerup Efterskole - Ny koncertsal

Beskrivelse:

Opførsel af ny 700 kvm. koncertsal med tilhørende foyer, mobilscene og birum.

Koncertsalen beklædes udvendig med skifer, så den kommer til at fremstå som en smuk sort kube.

Foyertag udføres med buet tagkant i form som et flygel.

Bygningen forsynes selvfølgelig med moderne installationer og akustisk regulering til brug for koncerter.

Hent pdf

Kategori: Skoler / Institutioner / Bofællesskaber

Periode: 10.2016 - 07.2017

Bygherre: Ollerup Efterskole, Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge

Arkitekt: Steffen Søby, Strandvej 5, 5700 Svendborg

Rådgiver: Niels Hamerich, Strandvej 5, 5700 Svendborg

Entrepriseform: Hovedentreprise

Sted: Ollerup Efterskole, Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge

Entreprise: tømrer- og murerentreprise

->  Se flere referencer

 

Har du brug for en snak om dit næste projekt?

Vi kontakter dig gerne, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes 

 

Har du brug for en snak om dit næste projekt?

Vi kontakter dig gerne, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes