Optimal løsning til industri- og erhvervsbyggeri

I GK Kaysen har vi stor erfaring med opgaver for erhvervslivet og har en bred vifte af kompetencer indenfor industri- og erhvervsbyggeri. I samarbejde med bygherre og rådgivere finder vi den – for din virksomhed – optimale løsning på opgaven.

Vi ved, at det færdige resultat af en om-, til- eller nybygning er meget vigtigt for din virksomhed. Samtidig udfører vi byggefasen, så I får færrest mulige gener i jeres hverdag og ro til at koncentrere Jer om jeres arbejde. Vi forsøger at finde gode simple løsninger på din opgave og går direkte mod målet – mest værdi for pengene. 

Til aftalte kvalitet, tid og pris

Byggeopgaverne kan udføres som hoved- total- eller fagentreprise. Du er som kunde i centrum. Derfor bestemmer du selv, om du vil være involveret i hele processen eller ”bare” vil have nøglen i hånden til den aftalte tid. 

GK Kaysen samarbejder med en række faste underentreprenører og rådgivere – altid med tillid som nøgleord. Dermed sikrer vi, at du som kunde får opgaven udført til den aftalte kvalitet, tid og
pris.

Tryg og kvalitetsbevidst afslutning

Ved byggeriets afslutning modtager bygherre en drift- og vedligeholdelsesvejledning, hvor man finder alle væsentlige oplysninger om anvendelse og vedligeholdelse af bygningens komponenter. GK Kaysen kan naturligvis også forestå den efterfølgende vedligeholdelse og servicering af bygningen.

Vi kvalitetssikrer alle vores opgaver, hvilket afslutningsvis resulterer i en kvalitetssikringshåndbog til bygherren. 

Kontakt os

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed og sikre dig mest mulig værdi for
pengene.

 


Har du brug for en snak om dit næste projekt?

Vi kontakter dig gerne, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes