Hjælp til små og store håndværksopgaver

Skal du have nyt køkken, ny garage eller måske renoveret og bygget til din bolig? Uanset om du skal have skiftet en dør eller går med planer om at bygge ny bolig , kan det være en vanskelig proces at overskue. Derfor er det en god idé at gå til en fagmand.

GK Kaysen løser både store og små opgaver – altid med fokus på kundens ønsker, kvalitet og deadline.

Energivejledning

GK Kaysen har selvfølgelig en uddannet energivejleder. Bygningskonstruktør Sandy Fabricius har gennemgået Energivejleder uddannelse og kan give dig en profsssionel vejledning og vurdering af mulighederne for energioptimering i netop din bolig. 

Se mere på www.energivejlederen.dk

Kontakt os for prisoverslag

Står du overfor et håndværksmæssigt projekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om de forskellige løsningsmuligheder og et eventuelt prisoverslag.

Har du et færdigt projekt/ønske, kan du få et nøjagtigt tilbud på din opgave. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Kontakt Sandy Fabricius på telefon +45 23 32 84 69 eller sandy@kaysen.dk

Nybygning eller tilbygning? 

Når du skal i gang med et større byggeprojekt, kan det anbefales at involvere de relevante samarbejdspartnere tidligt i planlægningsfasen.

På baggrund af en grundig dialog, giver vi gerne et prisoverslag på projektet og hjælper med rådgivning og formidling af kontakter, såfremt der skulle være brug for det.

Kvalitetssikring hele vejen igennem

Bliver samarbejdet en realitet, sørger vi for, at byggeriet bliver gennemført til aftalte kvalitet, pris og tid. GK Kaysens fag-afdelinger arbejder effektivt sammen og leverer et velgennemført resultat.

Under byggeprocessen og tilsynsfasen kvalitetssikrer vi arbejdets udførelse.

Som bygherre får du ved byggeriets afslutning udleveret drift- og vedligeholdelsesvejledninger på projektet samt kvalitetshåndbog i aftalt omfang.

 


Har du brug for en snak om dit næste projekt?

Vi kontakter dig gerne, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes