En familieejet virksomhed

GK Kaysen er en personlig ejet virksomhed beliggende i Svendborg, der blev grundlagt af Gunner Kaysen i 1975. Firmaet drives og ejes i dag af Kenneth Kaysen.

Håndværkstraditioner og kundetilfredshed

Firmaets værdier er fundamenteret på det traditionsrige håndværksfag kombineret med høje krav til kvalitet og kreative løsninger. Målsætningen er tilfredse kunder – hver gang. Alle i firmaet arbejder efter samme værdier og mål, hvilket sikrer en ensartet og stabil kvalitet.


Takket være tilfredse kunder og gode medarbejdere har GK Kaysen formået at opnå en stabil vækst i de mere end 40 år, vi har været på markedet. Og denne positive udvikling forventer vi at fortsætte fremover. 

Den flade virksomhedsstruktur og veltilrettelagte arbejdsfordeling betyder, at GK Kaysen er en fleksibel og forandringsparat virksomhed med mere end 45 ansvarsfulde og selvstændige medarbejdere.

Ønsker at præge lokalområdets byggeri

Som en af Sydfyns førende håndværkvirksomheder vil vi gerne være med til at præge lokalområdets byggeri og sætte nye standarder for udførelsen.

Enhver opgave starter med en god dialog med kunden efterfulgt af nøje planlægning, omhyggelig udførelse af opgaven samt levering til tiden.

Store som små opgaver løses effektivt og med mindst mulig ulejlighed for vores kunder – uanset om det drejer sig om udskiftning af et vindue eller en større hovedentreprise.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og derfor stræber vi efter at være en god og attraktiv arbejdsplads, hvor faglighed, fællesskab og troværdighed er i højsædet. 

Uddannelse af fremtidens håndværkere

GK Kaysen sætter en ære i at uddanne fremtidens håndværkere og har altid 5-7 lærlinge igang indenfor tømrer- snedker- og murerfagene. Lærlingene får en alsidig uddannelse i firmaet. Dette har resulteret i flere medaljer til tømrer- og snedkerlærlinge i de senere år.

 


Har du brug for en snak om dit næste projekt?

Vi kontakter dig gerne, hvis du vil vide mere om vores ydelser og produkter.

Ja tak,  jeg vil gerne kontaktes